• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie

Basisveiligheid VCA e-learning

Vooropleiding
Geen specifieke vooropleiding vereist.
Cursusduur
nvt
kosten p.p.
€ 154,00

Cursus in het kort

De online cursus VCA Basisveiligheid bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten, aangevuld met veel oefenvragen. Zo kan de gehele VCA Basisveiligheid cursus op een prettige en duidelijke manier in 6 tot 8 uur worden doorlopen. Omdat de cursus VCA Basisveiligheid volledig online is, bepaalt u zelf wanneer u leert en op welk tijdstip. Afsluitend kan het VCA Basisveiligheid examen worden gevolgd op één van onze examenlocaties in Nederland. Bekijk de onderstaande video voor een demo.

Deze e-learning is inclusief examen. Kijk op de website van examenbureau PBNA voor een overzicht van de examendata en vermeld het gewenste examenmoment op het inschrijfformulier (bij opmerkingen). Je hoeft jezelf dus niet aan te melden voor het examen!

Let op! Het doorlopen van de E-learning module Basisveiligheid VCA neemt gemiddeld 6 tot 8 uur in beslag!

Doel

Het doel van de e-learning module is dat de deel­nemers hun kennis vergroten m.b.t.:
-de algemene veiligheidseisen die relevant zijn voor de werkzaamheden;
-taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden m.b.t. veiligheid;
-veiligheidsmaatregelen en hun toepassingen.     

Na afloop hebben de deelnemers geleerd met welke veiligheidseisen en voorschriften zij rekening moeten houden bij de uitvoering van hun taken.

Voor wie

De training Basisveiligheid VCA is bestemd voor medewerkers op uitvoerend niveau die moeten of willen voldoen aan de eisen voortkomend uit de VGM Checklist Aannemers (VCA).

 

Kijk op de website van Wij Techniek of je mogelijk in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de cursuskosten

Is jouw bedrijf aangesloten bij Techniek Nederland? Dan ontvang je 12,5% ledenkorting op de cursusprijs! Info op ons inschrijfformulier.

 

Afsluiting

Na afloop van de cursus wordt het VCA-examen afgenomen. Bij een voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het erkende diploma Basisveiligheid VCA.

Inclusief

  • Lesmateriaal
  • Examen
  • Diploma
  • De online cursus VCA Basisveiligheid bestaat uit 14 hoofdstukken waarin de volledige leerstof VCA Basisveiligheid wordt behandeld. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit een aantal filmfragmenten met bijbehorende vragen.
  • Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kunnen er VCA Basisveiligheid oefenexamens gemaakt worden ter voorbereiding op het officiële VCA Basisveiligheid examen.
  • Het VCA Basisveiligheid examen wordt afgenomen op één van onze locaties in Nederland door examenbureau Centerview, dat erkend is door het VCA.
  • Als u slaagt voor het examen VCA Basisveiligheid ontvangt u het VCA Basisveiligheid diploma en een bijbehorend pasje. Het diploma is 10 jaar geldig.

Let op! Het doorlopen van de E-learning module Basisveiligheid VCA neemt gemiddeld 6 tot 8 uur in beslag!