• Vakmanschap
  • Leidinggeven
  • Veiligheid
  • Continu verbeteren

Corona update: wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en starten met kleinere groepen bij voldoende aanmeldingen.

meer informatie

De werkplek is jouw leerplek

Wij vinden dat leren niet op houdt na het behalen van een onderwijsdiploma, sterker nog het echte leren begint pas in de beroepspraktijk. Juist in het werkveld kunnen de benodigde competenties van een medewerker goed tot ontwikkeling komen.

Werkvloer als leslokaal

"Op het werk" staan het ontwikkelen van de juiste kennis, vaardigheden, houding en gedrag continu in wisselwerking met de praktijk. Een betere leerschool kun je niet hebben.

Dat is nou precies de visie van SBK. Bij SBK zien we jouw werkvloer als leslokaal. Met onze succesvolle praktijkopleidingen en trainingen voorzien we al meer dan 30 jaar in de leerbehoefte van bedrijven en instellingen.

 

De doelstelling van SBK

De doelstelling van ons aanbod steunt op drie pijlers:

  • Bewustwording van gezond en veilig werken
  • Brede inzetbaarheid van medewerkers
  • Performance-ontwikkeling van medewerkers en managers

Uit de praktijk blijkt dat de werkvloer de beste leerplek is om prestaties van medewerkers te verbeteren. Deze plek wint aan kracht en effectiviteit als er professionals aanwezig zijn die hun vak verstaan en betrokken zijn bij het ontwikkelproces van uw medewerkers. Onze trainers zijn geselecteerd op deze kwaliteiten. Ze hebben zich bewezen in de praktijk en ze zijn vertrouwd met de bedrijfsprocessen en productiemethoden in uiteenlopende branches.

Jouw bedrijfssituatie en bedrijfsdoelstellingen zijn bepalend voor het inrichten van een leer- ontwikkeltraject. De bestaande beroepspraktijk van jullie medewerkers vormt het uitgangspunt voor al onze opleidingen, cursussen en ontwikkeltrajecten.